Trollcruise skaper sjøsatte opplevelser i Oslo. Gjennom oss kan du leie båter med fullt mannskap og servering.

Firmafest

Vi tilbyr opplevelser i Oslo for de fleste anledninger. Vår største kundegruppe er store og små bedrifter samt offentlig sektor. Hver bedrift har sine personlige ønsker for arrangementet og vi legger til rette for at alle våre kunder skal få sine ønsker og behov oppfylt.

Alle kunder er like viktige for oss og vi vet hvor viktig et slikt arrangement er for våre kunder. En firmafest kan være alt fra kick-off, sommeravslutning eller rett og slett bare en hyggelig begivenhet for de ansatte. Uansett hvilket arrangement du bestiller, er vårt mål at du skal gå av båten med et smil om munnen.

Våre båter kan leies for en dagstur eller en kveld. Du velger selv om du ønsker underholdning inkludert i pakken og mat velger du ut fra vår store meny. Det blir servert drikke ombord på båten og på de mindre båtene serverer vi maten ved bordene.

Private arrangementer

for private tilstelninger. Våre opplevelser i Oslo setter en ekstra spiss på enhver fest og vi har mange ferdigpakker å velge mellom. Hvorfor ikke skape en magisk bursdag om bord på en av våre seilskuter? Eller inviter til en litt annerledes konfirmasjon. På våre seilskuter kan du nyte underholdning og god mat og drikke, med magiske omgivelser som ekstra bonus.

Du får båten helt for deg selv og du kan velge å leie den for en hel dag eller en kveld. Vi har egne pakker for de store dagene med priser fra 500 kroner per person, inkludert båtutleie og servering av mat. Ombord på båten er det mulig å betale med kort, noe som gjøre reisen enkel og behagelig for deg. Uansett arrangement hjelper vi deg med å skape unike og morsomme opplevelser i Oslo.

Dagturer

Sommeren 2017 lanserte vi i Trollcruise nye opplevelser i Oslo, slik at enda flere privatpersoner skal få oppleve Oslofjorden fra sjøsiden. Nå kan du bli med på felles lunsjcruise eller badeturer på sommeren. Du slipper masse planlegging og trenger bare å møte opp ved båten rett før avgang. Det er også mulig å bestille billetter på forhånd via vårt kontaktskjema på nett.

Disse turene er væravhengige og skjer hovedsakelig på dagtid og i helger. Du finner datoer og tider på hjemmesiden vår og på nett.

Underholdning

For å gjøre dine opplevelser i Oslo komplett, har vi i Trollcruise gode avtaler med DJs, band og trubadurer. Dermed kan du bestille den perfekte underholdningen for din reise. Musikk på båten skaper god stemning og ikke minst danseglede på dekk.

Ser du etter opplevelser i Oslo som virkelig gjør inntrykk? Kontakt oss i Trollcruise, så hjelper vi deg med å planlegge en minnerik dag på sjøen.