Julebord Oslo

Julebord på seilskute i Oslo

Ser dere etter et annerledes julebord i Oslo?  Vi tilbyr julebord på vårt flaggskip S/S Lady Mack fra 15. november til 15. desember for grupper på 20 – 100 gjester. Det er kjempefin førjulsstemning ombord på Oslos største seilskute når hun blir pyntet med julebelysning og dufter av deilig julemat. Vi ligger til kai på julebordene, men den maritime atmosfæren vil man allikevel kjenne i bevegelsene fra sjøen.

699,- per person inkludert velkomst, hovedrett, dessert og en enhet øl/vi til maten (bordsetting i 4 timer). 

Sjekk tilgjengelighet ved  sende oss en epost: booking@trollcruise.no 

Julebordsmeny

Vi har i samarbeid med vår kjøkkenpartner utarbeidet en spennende og smaksrik julebordsmeny som inneholder smaker fra hele landet. Tradisjonell julemat i utradisjonelle omgivelser ved Oslofjorden kan bidra til et minne man husker i lang fremtid. Vi er stolte av å kunne si at 95% av våre kunder gjennom 2016 sier de var meget fornøyd med maten ombord. Medbragt mat og drikke er ikke tillatt.

Se meny her

Underholdning på julebordet

DJ eller et band/trubadur kan heve stemningen ombord med flere hakk. Vi kan booke underholdning spesialtilpasset deres gruppe. Priser fra 7000,- og oppover for en hel kveld. Dere kan også ta med egne spillelister og spille fra anlegget ombord helt kostnadsfritt.

Show på Latter før julebordet

Vi har gleden av å samarbeide med Latter på Aker Brygge og kan booke billetter for dere til «Julelatter». Deretter kommer dere om bord og spiser og koser dere om bord på Oslos største seilskute, SS Lady Mack.

Booking av julebord

Booking av julebord skjer på mail til booking@trollcruise.no eller ring oss på 23355510.