Firma:

Firmaer betaler som regel en fast timeleie per båt. I hovedsesongen som er fra 25. mai – 25. juni og fra 10. august – 1. september er det minimumsleie på fem timer på kveldstid og tre timer på dagtid. Menyen er stykkpriset på mat og drikke, men vi kan sette opp egne pakker som inneholder alt. Ta kontakt med oss så sender vi et tilbud som er tilpasset deres forespørsel. Prisene kan variere i forhold til sesong. Etter at man har svart på ordrebekreftelsen blir det sendt ut et depositum på 15 000,- Dette blir trukket fra på hovedfaktura. Vi sender faktura per epost eller EHF.

Privatpersoner:

På lunsjcruise har vi lagt opp til pakkepriser som er inklusive mva. Det skal være enkelt å betale for turen og man kan betale med kort. Dette gjelder også ombord.

For private turer der man har leid hele båten for seg selv, vil man få prisene inklusive mva. Her gjør vi en avtale med hver enkelt om hva som skal faktureres på forhånd og hva som betales ombord. Vi sender ikke faktura etterskuddsvis til privatpersoner.

Lunsjcruise har fast pris: 399,- per person inkludert mva.

Ellers er våre priser på mat, drikke og båtleie eksklusive mva. Mat og drikke har 25 % mva og båtleie har 10 % mva.

Underholdning

Vi har gode avtaler med DJs, band og trubadurer og kan bestille den perfekte underholdningen for deres gruppe. Slik underholdning kan ofte løfte et arrangement noen hakk og det blir ofte dansing på dekk når man har med levende musikk eller DJ. Priser fra 5000,- og oppover.