Alle arrangementer og events foregår ombord på våre båter i Oslofjorden. Vi legger til rette for hver enkelt kunde uansett om dere er en bedrift eller privatpersoner. Vårt mål er å overgå ALLE våre kunders forventninger. Vi arrangerer firmafester, sommeravslutninger, kick-off, representasjonsturer, lunsjcruise, bryllup, konfirmasjoner og bursdager om bord på våre seilskuter.

Firmafest

Vår største kundegruppe er store og små bedrifter samt offentlig sektor. Vi ønsker å gi dere firmafesten med de vakreste omgivelsene, den beste maten og det beste crewet. Vi har flytende selskapslokaler til utleie. Alle kunder uansett størrelse er like viktige for oss og vi vet hvor viktig et slikt arrangement er for dere. Sommerfesten er ofte en begivenhet som veldig mange ansatte setter pris på og ser frem til, derfor er det viktig at rammene bidrar til at firmafesten blir minneverdig. Vi tilpasser arrangementet etter deres ønsker, og med vår erfaring legger vi til rette for at alt «flyter» og at dere går av båten med et smil om munnen. Våre båter kan ta imot grupper på 10 – 350 personer på en og samme båt, og enda flere hvis våre båter seiler sammen. Les mer om båter og båtpriser her.

Dere kan leie båten for en dagtur eller en kveld, med eller uten underholdning. Så velger dere mat utifra vår rikholdige meny. Drikke serveres fra våre barer ombord. På de mindre båtene serverer vi også ved bordene. Alt er duket og tilrettelagt for en flott firmatur.

Det er dessverre ikke mulig å bade fra våre båter på slike arrangement med alkoholservering.

Send forespørsel

Private arrangementer

Ønsker du et helt spesielt selskapslokale for din begivenhet? Vil du feire bursdagen din ombord på en seilskute i Oslofjorden? Eller kanskje gifte deg på sjøen med hele brudefølget som vitner? Konfirmasjon og andre store dager kan feires ombord på våre båter – vi har flytende selskapslokaler med varierende omgivelser. Dere leier da en av våre båter for en dag eller kveld og får den helt for dere selv. Vi har egne pakker for de store dagene med priser fra 500,- per person inkludert båtleie og servering av nydelig mat. Ta kontakt med oss, vi tar dagen din på alvor og hjelper deg med planleggingen.

Det er ikke mulig å bade fra våre båter.

Send forespørsel

Dagturer

Vi ønsker at flere privatpersoner skal kunne oppleve Oslofjorden fra sjøsiden. Vi lanserte lunsjcruise og badeturer for grupper sesongen 2017, og opplevde suksess med dette. Disse turene kan bookes via vårt kontaktskjema eller booking@trollcruise.no

Mer info her