Velkommen til Trollcruise

Velkommen til vår nye hjemmeside! Vi er stolte av å kunne presentere en ny og oppdatert utgave av oss selv.

Som et av Oslos største charterbåtrederier og fjordcruise-tilbyder er vi opptatt av å fornye oss med tiden og stadig forbedre oss samtidig som vi bevarer vår profil som en personlig, nær og serviceytende arrangementspartner. Vår ekspertise ligger i å skape uforglemmelige opplevelser på fjorden med utleie av våre båter og mannskap. Vi er drivende opptatt av maten og serveringen ombord, og legger derfor stor vekt på kvaliteten i dette arbeidet. Dette vil dere se gjenspeile seg i vår meny.

Ombord på våre båter arrangerer vi firmafester, kundearrangement, bryllup, bursdager, utdrikningslag og andre events som har som mål å samle folk og gi de en opplevelse utenom hverdagen. Vi håper dere finner det dere er ute etter her, og ta gjerne kontakt for et skreddersydd opplegg.