På jakt etter et utradisjonelt selskapslokale i Oslo? En båttur med Trollcruise gir deg en festaften utenom det vanlige.

Trollcruise arrangerer cruise i Oslofjorden for både privatpersoner og bedrifter. Hos oss kan du leie en av våre seilskuter for en dag og oppleve Oslo fra en solrik sjøside.

Julebord

Benytt et utradisjonelt selskapslokale i Oslo og legg ditt julebord til en av våre båter. Våre vakre seilskuter Lady Mack og Madonna er perfekte lokaler for et annerledes julebord som gir deg og dine ansatte minner for livet. Vi ønsker både små og store bedrifter velkommen ombord.

Ta en pause fra julestria på land og kos deg på en real julefest til sjøs. Hos oss kan du nyte tradisjonell julemat fra hele landet i utradisjonelle omgivelser. Ønsker du å droppe den tradisjonelle maten har vi en utsøkt tre-retters meny som garantert vil falle i smak. Book en DJ eller et band og gjør ditt flytende selskapslokale i Oslo til en suksess også på dansegulvet.

Bryllup

Trollcruise kan også brukes som et unikt selskapslokale i Oslo til bryllupsfesten. Vi har lagt til rette for at privatpersoner skal kunne feire sine merkedager på våre båter i Oslofjorden og tilbyr derfor egne pakker for de store festdagene. Nyt en vakker dag i vakre omgivelser og benytt båten som ditt selskapslokale i Oslo for en hel dag eller kveld. Vi kan friste med en velsmakende meny og god stemning ombord på en av våre vakre seilskuter.

Vi tar dagen din på alvor og ønsker å hjelpe deg med å planlegge den perfekte festen. Et bryllup i vårt selskapslokale i Oslo vil utvilsomt være en hyggelig og vakker opplevelse for både deg og gjestene dine.

Firmafest

Vår største kundegruppe er bedrifter og offentlig sektor. Vi har lang erfaring med å arrangere minnerike firmafester og vet at hver bedrift har sine ønsker og behov. Vi gjør derfor vårt beste for å skape en helaften som faller i smak hos alle ansatte.

Legg bedriftens kick-off, sommeravslutning og sosiale sammenkomst til et utradisjonelt selskapslokale i Oslo, og nyt en formiddag eller kveld på en av våre vakre båter. Vi har en variert og spennende meny og gode avtaler med DJs, trubadurer og band, noe som legger til rette for en perfekt firmafest.

Sommerfest

En sommerfest med fjorden som ditt selskapslokale i Oslo er en opplevelse utenom det vanlige og vil garantert sørge for god stemning ombord. Nytt av 2017 er at du kan bli med på enten et lunsjcruise eller en badetur. Dermed har det blitt lettere for privatpersoner å få oppleve seilskutene våre. Du trenger bare møte opp ved båten like før avgang. Billetter kan enten bestilles på nett eller kjøpes ombord. Tider og priser finner du på Facebook eller våre hjemmesider.

Benytt våre vakre seilskuter som ditt neste selskapslokale i Oslo. Vi i Trollcruise hjelper deg å planlegge den perfekte festen.