Bli med på et cruise i Oslofjorden sammen med oss i Trollcruise. Vi byr på uforglemmelige opplevelser i Oslos maritime landskap.

Trollcruise er et av de største og mest erfarne charterbåtrederiene i Oslo. Vi leverer cruise i Oslofjorden med servering, underholdning og fullt mannskap. Vi har lang erfaring med å arrangere firmafester, bryllup, sommerfester, internasjonale arrangement og private lag og båtene våre kan ta imot 10 til 350 gjester.

Julebord

Hvorfor ikke kombinere julebordet med et cruise i Oslofjorden? Skap et annerledes julebord og stig ombord på våre båter Madonna og Lady Mack. Fra 15.november til 15. desember er våre seilskuter klare til å ta imot forventningsfulle julebordsgjester.

Ta et velfortjent avbrekk fra julestria og nyt tradisjonell julemat. Gjennom vår dyktige cateringpartner serverer vi smaker og råvarer fra hele landet. De utradisjonelle omgivelsene vil gi arrangementet en ekstra minnerik atmosfære som du vil huske i lang tid fremover. Vi har også gode avtaler med musikere som legger til rette for en hyggelig ig fartsfylt kveld på dansegulvet.

Lunsjcruise

Vi arrangerer felles cruise i Oslofjorden med lunsj og god stemning. Nyt en solrik formiddag i avslappende omgivelser og ta deg et avbrekk fra den ellers så travle hverdagen. Trollcruise tilbyr egne pakkepriser og du kan enkelt betale med kort ombord på båten.

Båten kan også leies til et privat cruise i Oslofjorden. Her kan du forme både meny og underholdning slik du selv ønsker. På disse turene kan du velge en av våre fire seilskuter eller vår egen fjordbåt Festival. Båtene rommer alt fra 10 til 350 gjester. Hovedsesongen for cruise i Oslofjorden er fra mai til september.

Privat cruise i Oslofjorden

Ønsker du å tilbringe en litt annerledes dag med familie og venner? Vi i Trollcruise hjelper deg med å skreddersy en dag eller kveld som passer dine interesser. Kanskje vil dere nyte en hyggelig lunsj eller middag i sjarmerende omgivelser? Eller arrangere vennefest ut i de sene kveldstimer? Våre båter er perfekte for ethvert cruise i Oslofjorden.

Båtene kan bestilles for en hel dag eller kveld og du kan leie en egen båt kun til bruk for deg og dine gjester. Betaling er enkelt og kan gjøres med kort. Dette gjelder også ombord på båten. Velg blant vår spennende og smakfulle meny og lei et band for anledningen. Levende musikk sørger garantert for god stemning og danseglede.

Frister det med et cruise i Oslofjorden? Ta kontakt med oss i Trollcruise for en uforglemmelig opplevelse.

Kontakt oss