Trollcruise gir deg en båttur i Oslo og en opplevelse du sent vil glemme.

Trollcruise er et av de største og mest erfarne charterbåtrederiene i Oslofjorden. Vi leverer opplevelser til deg og familien og står for båtutleie, servering av mat og drikke, aktiviteter, underholdning og ikke minst et serviceinnstilt mannskap.

Hos oss får du en fleksibel båttur i Oslo, skreddersydd etter dine ønsker.

Våre båter

Trollcruise har fire seilbåter og en fjordabåt. Her kan du velge en båttur i Oslo etter dine behov. Våre seilskuter er et skue i seg selv på fjorden. Lady Mack er Oslofjordens største seilskute og selve flaggskipet til Trollcruise. Også Vollan er en av fjordens flotteste seilskuter og vil gi deg en båttur i Oslo til glede for store og små.

Trollcruise leier også ut to galeaser, Madonna og Johanne Marie. Madonna er nylig pusset opp innvendig, men bærer fortsatt på mye sjel og historie inne i skroget. Johanne Marie har blitt kronet til Danmarks “smukkeste galeas”.

For et skikkelige festlag anbefaler vi fjordbåten Festival. Her kan du nyte en båttur i Oslo med god mat og drikke og i godt lag. Hovedsesongen for fjordcruise er fra mai til september, men det er mulig å bestille turer og events også i vinterhalvåret.

Festlag om bord

Vi har lang erfaring med å arrangere båttur i Oslo beregnet for firmafester, bryllup, sommerfester, internasjonale arrangement og private fester. Våre båter tar imot gjester på mellom 10 og 350 personer. Vi tilbyr også samseiling med alle båtene våre, noe som gjør oss i stand til å arrangere båttur i Oslo for opptil 750 gjester samtidig.

Vi arrangerer båttur i Oslo for både privatpersoner og bedrifter og legger til rette for reisefølgets behov. Ombord i båten kan vi friste med spennende mat og drikke, og du kan skreddersy aktiviteter og underholdning etter eget ønske.

Idylliske Oslofjorden

Oslofjorden er et mekka for båter og ferger for sommerstid og et viktig rekreasjonsområde med sitt yrende båtliv, hytteliv og fiske. De vakre naturomgivelsene legger til rette for en avslappende formiddag og er et perfekt sted å nyte late sommerdager på. Oslofjorden har i tillegg Norges høyeste helårs temperatur på 7,5 grader.

Over 40 prosent av befolkningen bor under 45 minutters kjøring fra Oslofjorden. En båttur Oslo med Trollcruise er derfor et lett tilgjengelig alternativ for hele Østlandet. Fjorden inneholder også hundrevis av små øyer, hvor dere kan ta en badepause i det fine sommerværet.

Bli med på en båttur i Oslo med Trollcruise. Vi gleder oss til å ta deg imot på våre idylliske båter.