Julebord

Om dere ønsker et annerledes julebord i år, så er S/Y Madonna og S/S Lady Mack klare til å ta imot forventningsfulle gjester fra 15.november og fram til 20.desember. Vi ønsker små og store selskaper velkommen ombord. Vi forutsetter minimum 15 personer, og har spiseplikt om bord. Ta et velfortjent avbrekk fra kjas og mas i førjulsstria, og nyt god tradisjonell julemat eller en utsøkt 3-retters meny.

Les mer

Meny

Vi har i samarbeid med vår dyktige cateringpartner utarbeidet en spennende og smaksrik julebordsmeny som inneholder smaker fra hele landet. Tradisjonell julemat i utradisjonelle omgivelser ved og på fjorden kan bidra til et minne man husker i lang fremtid. Vi er stolte av å kunne si at 95% av våre kunder gjennom 2016 sier de var meget fornøyd med maten ombord. Medbragt mat og drikke er ikke tillatt.

Se meny her

Underholdning

Vi har gode avtaler med DJs, band og trubadurer og kan bestille den perfekte underholdningen for deres gruppe. Slik underholdning kan ofte løfte et arrangement noen hakk og det blir ofte dansing på dekk når man har med levende musikk eller DJ. Priser fra 5000,- og oppover.

 

Booking

Booking av julebord skjer via vårt kontaktskjema eller booking@trollcruise.no