Våre arrangementer og events foregår ombord på våre båter hvor vi legger til rette for hver enkelt kunde uansett om det er bedriftskunder eller privatkunder. Vårt mål er å overgå alle våre kunders forventninger. Vi arrangerer firmafester, sommeravslutninger, kick-off, representasjnsturer, lunsjcruise, bryllup, konfirmasjoner og bursdager om bord.

Firma

Vår største kundegruppe er store og små bedrifter samt offentlig sektor. Hver bedrift har forskjellige ønsker for sitt arrangement, og vi ønsker å legge til rette for alle ønsker og behov. Alle kunder er like viktige for oss og vi vet hvor viktig et slikt arrangement er for dere. Vi tilpasser arrangementet etter deres ønsker, og med vår erfaring legger vi til rette for at alt «flyter» og at dere går av båten med et smil om munnen.

Dere kan leie båten for en dagtur eller en kveld, med eller uten underholdning. Så velger dere mat utifra vår rikholdige meny. Drikke serveres fra våre barer ombord. På de mindre båtene serverer vi også ved bordene. Alt er duket og tilrettelagt for en flott firmatur.

Det er ikke mulig å bade fra våre båter.

Send forespørsel

Private arrangementer

Vi legger til rette for at du som privatperson skal kunne feire bursdager, bryllup, konfirmasjon og andre store dager ombord på våre båter. Dere leier da en av våre båter for en dag eller kveld og får den helt for dere selv. Vi har egne pakker for de store dagene med priser fra 500,- per person inkludert båtleie og servering av nydelig mat. Ta kontakt med oss, vi tar dagen din på alvor og hjelper deg med planleggingen.

Det er ikke mulig å bade fra våre båter.

Send forespørsel

Dagturer – lansering sommeren 2017!

Vi ønsker at flere privatpersoner skal kunne oppleve Oslofjorden fra sjøsiden. Derfor lanserer vi lunsjcruise og badeturer sesongen 2017. Her skal man kunne møte opp ved båten rett før avgang og komme seg ut på sjøen uten den helt store planleggingen. Man kan også booke billetter på forhånd via vårt kontaktskjema. Disse turene vil være væravhengig og vil hovedsaklig foregå på formiddager og i helger. Vi legger alle datoer og tider for disse turene ut på hjemmesiden og på facebook.

Se Priser og datoer her